NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, February 20, 2011

Other Recommended Microfibre Towel

Jumaat lepas 18/02/2011 sempat TT sekejap dengan bro kechat kat Restoran Kusuma, Sek 15 Bandar Baru Bangi. Kebetulan dia dan family on the way nak ke Cameron Highland dari Melaka, singgah dinner kejap jumpa aku nak hantar stok Waterless Car Wash dan jugak VS untuk Zuhir, rider Kia Forte.

Ni dia sekotak terus dapat, memang produk ni sedang hangat, boleh dikatakan setiap hari mesti ada buyer :)
Photobucket

Masa sembang-sembang, kechat pun tunjukkan microfibre towel yang dia gunakan, macam yang mdshaari gunakan, cuma yang ni ada 2 layer yang berbeza

Permukaan atas ni yang rambu ramba ni untuk membuang habuk dan juga meratakan semburan
Photobucket

Permukaan yang ini pulak digunakan untuk menggosok bagi mendapatkan hasil kilatan yang diinginkan :)
Photobucket

Harga bagi microfibre towel jenis ni lebih kurang RM10.00

2 comments:

  1. Yang macam nie kat giant harga RM12.++, okaylah tu dah ada penjimatan dalam rm2.++

    Sambau jgn tak sambau. Belum cuba belum tahu...kalau dah cuba mesti nak lagi satu.

    ReplyDelete
  2. yang ni kechat beli kat kedai danso..aku pun tak tau kedai ni kat mana...nanti aku tanya detail pada kechat

    ReplyDelete