NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, February 8, 2011

Akhirnya...Jersi Malaysia

Sejak-sejak Harimau Malaya berjaya memenangi Piala AFF 2010, teringin jugaklah nak beli jersi Malaysia, faktor utama mestilah sebab Malaysia dah menang, hehe tapi yang penting design nya kali ni lebih menarik dan tertarik.

Aku cuba gak nak beli secara online tapi susah nak dapatkan stok saiz aku. Nasib baik member EOCM aku, mdshaari balik kelantan masa cuti Tahun Baru Cina minggu lepas, so aku mintak dia carikan. Akhirnya dapat jugak, Saiz M, apa lagi sambau lah dua-dua jersi Harimau Malaya ni :)

Photobucket


Photobucket


Kalau ada sesiapa yang berminat nak order atau nakkan butiran lanjut, bolehlah hubungi bro mdshaari melalui blog beliau mzmedianet.blogspot.com. Harga RM45.00 sahaja dan adalah yang termurah dipasaran Online sekarang ini.

12 comments:

  1. Ok harga dah confirm tunggu nak upload jer mungkin aku cuba masukkan jersi2 lain kalau berkesempatan insyaallah.

    Nak kena tengok juga order tp bab meniaga aku kurang pandailah bro..hihihi.

    Based on Order lah kot.

    ReplyDelete
  2. best tu ada jersi lain jugak...hehe layanz jer..senang nak manage ikut order, cukup minimum kuantiti boleh proceed

    ReplyDelete
  3. bro mdshaari...jersi malaysia ni brp RM bro..??? asyik pakai jersi liverpool aje...tak de smgt patriotik betul laa aku ni...hehehehe..

    ReplyDelete
  4. info jersi harimau malaya
    http://mzmedianet.blogspot.com/2011/02/jersi-harimau-malaya-malaysia.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum bro nazri aka jimon, minta maaf tumpang untuk beritahu link...jgn marah aaa :)

    ReplyDelete
  6. cayalah mdshaari, murah tu harga yang ko offer, aku dah update link yang ko bagi tu kat thread aku, so pengunjung blog ni yang berminat boleh click link tu untuk buat tempahan terus

    ReplyDelete
  7. Assalam bro jadi ker nak jersi lagi ni dah kebetulan kakak ipar aku nak flight kesana boleh kirim sekali...

    tolong reply bro hehehe

    ReplyDelete
  8. wassalam mdshaari, sorry bro lambat reply, aku postpone dulu sebab budget nak beli jersi ni aku nak guna sambau baju T FAM yang kfadzli jual tu, next cycle nanti insya Allah boleh kut :)

    ReplyDelete
  9. ok no hal bro nazri...noted. :)

    ReplyDelete
  10. hehehe semalam kat TT Ikan Bakar Umbai, akhirnya sambau 1 jersi kuning Harimau Malaya, kuat betul racun mdshaari ni, lepas ni boleh lah guna buat main badminton :) satu lagi untuk outing...

    ReplyDelete
  11. Terima kasih bro jimon setakat ni dah 3 helai jersi yang di beli.

    tu stok yang terakhir dari pengambilan yang pertama..

    ReplyDelete
  12. takder hal bro, aku memang dah pasang niat nak beli satu untuk lenjan buat main badminton :) tak sampai hati sebelum ni nak pakai yang beli memula tu pasal jersi kuning ni memang menarik

    ReplyDelete