NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, May 7, 2011

Beli Kasut Pun Dah Boleh Secara Online + Delivery Sekali

Masa cuti hari pekerja, gi outing ngan wife kat IOI Mall Puchong, so ada lah 1 booth kat Ground Floor ni duk promosi kasut dengan best price 50% diskaun tu...aku pun layan lah sajer nak tengok yang casual sbb kasut yang ada sekarang ni pun dah nazak, tapak sebelah depan macam nak tertanggal dah...hehe

last jumpa jugak yang berkenan, harga RM89.00. Masa sembang-sembang ngan salesman tu, dia bagitau kasut ni boleh dibeli secara online. Delivery antara 2-3 hari selepas pengesahan bayaran. Walauwei...senang tu nak beli kasut sekarang ni...penghantaran terus ke rumah. Kalau berminat boleh lah layari website tomazshoes untuk info lanjut

No comments:

Post a Comment