NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, May 7, 2011

Jersi Harimau Malaya for Junior


Lama jugaklah aku mencari jersi Malaysia saiz kanak-kanak untuk kembau aku, selalunya kalau jumpa pun tak beli sebab saiz tak sesuai. So, tergerak hati nak tanya member aku, mdshaari, kalau-kalau ada supply jugak jersi Malaysia ni untuk junior. Alhamdulillah...memang ada.

Petang tadi, terus amik 2 pasang sambil sempat layan 3 layer tea kat Stesen LRT Kerinchi

Kalau ada sesiapa yang berminat nak order atau nakkan butiran lanjut, bolehlah hubungi bro mdshaari melalui blog beliau mzmedianet.blogspot.com.


Harga sepasang (termasuk seluar dan baju) RM25.00 sahaja dan adalah yang termurah dipasaran Online sekarang ini.

2 comments:

  1. terima kasih bro sbb sudi promote blog aku dan terima kasih kerana support
    terima kasih sebab kongsi gambar kembau yang menyarung jersi harimau malaya.

    ReplyDelete
  2. no problem bro...barang baik ko jual mesti kasik share ngan potential buyer :)

    ReplyDelete