NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, May 7, 2011

Thor 3D



Dah lama tak layan midnight ngan wife aku, so semalam kitorang plan nak tengok Fast & Furious 5 sebenarnya kat GSC Alamanda tapi masa nak buat e-payment semua Hall full...pergh...so yang tinggal citer best cuma Thor 3D, sebelum kena kebas baik book, boleh tahan ler harga untuk 2 tiket, kena RM34 + RM1 booking fees

Kitorang tak pernah layan pun 3D movie sebelum ni...haha so nampak cam poyo jer 1st time, masa nak masuk Hall, dapat 3D glasses by Dolby



1st time experience dah buat jiwa kacau :) baru aku tau kenapa orang nak sangat layan 3D walaupun harga tiket mahal...memang best giler!

layanz trailer

3 comments:

  1. cerita tergantung, x da ending, jln crita pun ringkas, bile pigi bumi je scara x langsung brubh jd baik...3D effect pun x byk pun.. watch kat Cathay s'pore 3D (S$14/person). tp s'pore nye org, ari kije smpai midnight pun ticket selling fast....huhu

    ReplyDelete
  2. sajer kut sebab diorang nak sambung buat Thor 2 kalau dapat sambutan..aku baru 1st time layan 3D ni..nanti next time dah layan citer lain baru leh komen bila dah boleh compare :)

    ReplyDelete
  3. lawak sket je,kalu effect 3D byk baru mnarik & puah hati nonton. kite leh rase x snang dok je...sbb seolah2 ia mnuju ke arh kite....cume thor tu leh nmpak effect bile cahya bintang bgerak, baru nmpk effect 3D...tp leh la layankan je, dpd nk tgu movie tnpa 3D timing show lmbat...huhu...cume x pnah nnton lg movie malayu 3D jek, ntah camne la effect die gaknye....ong puteh jek wat 3D movie :D

    ReplyDelete