NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, May 4, 2011

Dapatkan Jersi Panthera Team Malaysia

Sempena pelancaran kempen ‘Team Malaysia’ TM oleh YBhg. Dato’ Sri Ahmad Shabery Cheek, Menteri Belia & Sukan yang diadakan pada 28 April 2011 di Ibu Pejabat Menara TM, kini peminat sukan tanah air boleh lah mendapatkan Jersi Panthera yang sebelum ini hanya dipakai secara rasmi oleh atlet negara ketika beraksi dalam mana-mana temasya sukan di luar negara

Jersi Panthera ini boleh didapati dalam pelbagai saiz (S, M, L, XL, XXL & XXXL) dan boleh dibeli di premis TMpoint terpilih serta pada acara-acara dan siri jelajah TM. Harganya RM79.90 sehelai

Walaubagaimanapun, peminat sukan tanah air boleh mendapatkan Jersi Panthera ini pada harga diskaun RM69.90 bagi pembelian secara online di SINI

Marilah sama-sama kita menyokong Team Malaysia!

8 comments:

  1. ni kalau pakai masa main bowling sure orang ingat ko wakil Malaysia :)

    ReplyDelete
  2. hahaha main bowling pun asyik ke longkang...tp yang penting gaya...tak tahu main pun belakang kira...hehehehe

    ReplyDelete
  3. hehehe nanti GLM nak buat tournament bowling kat MIBC..boleh ler ko test power ko ke longkang :)

    ReplyDelete
  4. boleh dapatkan saya 3 helai baju ni tak?

    ReplyDelete
  5. Areliff, boleh beli kat mana-mana TM Point

    ReplyDelete
  6. ada lagi tak jersi ni?? dgr kata dah hbs..

    ReplyDelete
  7. try pergi mana2 TM Point...rasanya ada lagi

    ReplyDelete