NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, May 3, 2011

Buff - Multipurpose Headwear

Sejak join kamen rider ninja geng ni, baru lah tau benda yang duk selalu tengok diorang pakai ni di panggil Buff, stylo jugak lah..Aku pun sajer lah nak ngetest pakai jugak..beli yang low profile, warna hitam

Photobucket

So boleh lah pilih style mana yang korang prefer...aku sebenarnya nak buat mask :)
Photobucket

No comments:

Post a Comment